Kanapurilainen
Kanahampurilainen on ruokaisa eväs ja mukavaa vaihtelua perinteiseen jauhelihapihviin.Kanapurilainen
1 annos
Ainekset
- 1 kaurasämpylä
- 2 rkl kermaviilikastiketta
- keltaista ja punaista paprikaa
- 1 kanafileepihvi
- 1 rkl voita
- 1 rkl ananasmurskaa
- 1-2 rapeaa salaatin lehteä
- tuoreyrttiä
Valmistusohje
Paista kanafileepihvi voissa pannulla kypsäksi molemmilta puolin.
Lämmitä halkaistu sämpylä haaleaksi. Levitä sämpylän alapuolikkaalle kermaviilikastiketta, sitten paprikaviipaleita, kypsä kanafileepihvi. Laita kanafileen päälle ananasmurskaa ja salaatinlehdet. Nosta sämpylän yläpuoli päälle.
Koristele halutessasi yrtin oksalla.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


