Porkkanakakku
Porkkanainen maustekakku maistuu kahvileipänä ja säilyy mehevänä useamman päivän.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Porkkanakakku
25 viipaletta
Ainekset
- 1 1/2 dl hienoa porkkanaraastetta
- 1 tl inkivääriä
- 2 tl kanelia
- 1/2 tl neilikkaa
- 1 tl kardemummaa
- 1/2 tl pomeranssinkuorta
- 2 1/2 dl sokeria
- 6 dl vehnäjauhoja
- 2 tl soodaa
- 2 dl juoksevaa voi-kasviöljyseosta
- 3 dl piimää
Valmistusohje
Voitele ja korppujauhota 1,8 litran kakkuvuoka. Korppujauhojen tilalla voi käyttää manteli- tai pähkinäjauhetta. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada taikina kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa noin tunti. Kokeile kypsyyttä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Kumoa hiukan jäähtyneenä. anna tekeytyä mielellään seuraavaan päivään, jotta maut tasoittuvat.
Vinkki
1 1/2 rkl piparkakkumaustetta korvaa yksittäiset mausteet
Osaston luetuimmat
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Jäikö kekkereistä rapuja yli? Pyöräytä ylijäämästä herkullinen rapuleipä!5.8.
- Aarre | Paistettua kyyhkynrintaa ja katajanmarjakastiketta13.8.2019
- Mummolan mustikkapiirakka19.7.2019