Paahdettu juuressalaatti

Porkkana, palsternakka, lanttu ja punakaali paahtuvat ja maustuvat uunissa. Tarjoa juuressuikaleet raejuuston kera.
Nostele paahdettujen juuressuikaleiden joukkoon lopuksi raejuustoa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Paahdettu juuressalaatti

4–5 annosta

Ainekset

  • 2 (200 g) porkkanaa
  • 1 (150 g) palsternakka
  • 1 (200 g) pieni lanttu
  • lohko (200 g) punakaalia
  • 25 g voita
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippurirouhetta
  • 1 prk raejuustoa

Valmistusohje

Suikaloi kuoritut juurekset juustohöylällä tai perunankuorimaveitsellä. Samoin punakaali. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Sulata voi uunipannulla ja pyöräytä kasvikset voisulassa. Mausta kasvikset suolalla ja pippurilla. Kypsennä uunissa 15–20 minuuttia. Sekoita kerran kypsennyksen aikana.

Laita kasvikset tarjoilukulhoon ja sekoita raejuusto joukkoon.