Professori vaatii tarjouksia kala- ja kasvisruuille: ”Kaupan valintaympäristö voi tuupata asenteita teoiksi”
Tuoreen tutkimuksen mukaan pienituloiset ostavat ilmastoystävällisemmin. S-ryhmän vastuullisuusohjelman tavoitteena on, että kaupparyhmässä myydystä ruoasta 65 prosenttia on kasvipohjaista vuonna 2030.

Osaston luetuimmat
- Ohjelista ylioppilasjuhliin ja valmistujaisiin – rastita nämä kohdat, niin onnistut
- Täytetty patonki valmistuu nopeasti evääksi tai lounaaksi – tässä kaksi erilaista täytettä
- Kahvi saattaa lievittää tulehdusta – jos sen nauttii tietyllä tavalla, tutkimus paljastaa
- Kolme helppoa herkkua valmistujaisiin – nämä piirakat valmistuvat nopeasti
- Kolmannes vähemmän leipähävikkiä – Vaasan muutti merkittävästi leipätoimituksiaan
- Helppo voileipäkakku juhliin: Näin teet siitä helposti tarjottavan
- "Sääliseiskoja” saanut Henri Alén tiesi jo yläasteella, että hänestä tulee kokki – hartain toive oli päästä kokkaamaan presidentille ja niinhän siinä kävikin