Tappiollisen kasviproteiinin tuotannon uskotaan muuttuvan tuottavaksi: ”Pitää olla kärsivällisyyttä ja uskoa siihen hommaan”
Raision liiketoimintajohtajan liiketoimintajohtaja Annika Boström-Kumlinin mukaan Suomessa joka kolmas ostaa kasviproteiinituotteita.

Kotikokkausta nyhtökaurasta. Kasviproteiineilla pyritään usein korvaamaan lihatuotteita, mutta ne tuovat myös lisää vaihtoehtoja ostoskoriin. LEHTIKUVA / SEPPO SAMULI .
Lue lisää
Osaston luetuimmat
- Söin täällä: Kokin tekemä munakas kohottaa mielen Lappi-henkisellä aamiaisella22:00
- Suomen ylioppilaskuntien liitto tarjoaa jatkossa vain kasvipohjaista ruokaa ‒ saman päätöksen tekivät Lapin yliopisto-opiskelijat19:31
- Kaalilaatikko23.2.2018
- Pannupulla tyydyttää vähän suuremmankin seurueen makeannälän06:00
- Muikuista syntyy maukas alkupala tomaatin ja valkosipulin voimin 19.5.
- Ravintola Niinipuu tarjoaa juhlaherkkuja savolaisittain ‒ tässä emännän vinkit juhlien järjestämiseen: ”Vähäkin vihreä koristaa kummasti”19.5.
- Nokkoskeitto on kevään villiruokaa parhaimmillaan06:00