Saksalainen kauppaketju täydentää myymälässä paistettua sortimenttiaan Leipäviikolla – "Ne leivotaan Suomessa kotimaisesta viljasta"
Teemaviikoista tuttu Lidl-kauppaketju hakee lisäviipaletta leipämarkkinasta kotimaisuuteen vetoamalla.
Parhaillaan vietettävällä Leipäviikolla teemana on kuitu. Leipä on yksi parhaita kuitulähteitä ruokavaliossamme. Kuva: Jaana KankaanpääLidl lanseeraa uudet leipätuotteet valtakunnallisella Leipäviikolla.
Murunen-nimeä kantavat kokonaiset leivät leivotaan kauppaketjun tiedotteen mukaan Suomessa kotimaisesta viljasta.
Leivät paistetaan myymälässä ja pussitetaan asiakkaalle valmiiksi.
"Viime vuosien aikana kaupoissa paistetun leivän kysyntä on kasvanut voimakkaasti. Siksi Lidl haluaa tarjota lisää vaihtoehtoja pakatun leivän rinnalle", kauppaketju kertoo.
Leipäuutuudet myydään paistopisteeltä. Näihin kuuluu viisi erityyppistä leipää.
"Leivät tulevat meille kotimaisilta leipomoilta. Kaikki sisältävät sataprosenttisesti kotimaista viljaa", kertoo valikoimapäällikkö Vilma Vornanen.
Lue myös:
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
