Italialaisen mansikkaherkun salaisuus on ihanassa liemessä
jälkiruoka loihditaan keskikesän juhlaan mansikoista. Italialaistyyliin marjat annetaan maustua sitruunalla, vaniljalla ja mintulla maustetussa valkoviinissä. Herkku on helppo ja nopea valmistaa ennen ruokailua ja nautinnollista lusikoida jääkaappikylmänä juhannusaterian päätteeksi.

Osaston luetuimmat
- Kolme helppoa herkkua valmistujaisiin – nämä piirakat valmistuvat nopeasti
- Ohjelista ylioppilasjuhliin ja valmistujaisiin – rastita nämä kohdat, niin onnistut
- Täytetty patonki valmistuu nopeasti evääksi tai lounaaksi – tässä kaksi erilaista täytettä
- Kuusenkerkkäsiirappi
- Perinteinen tiramisu vie kielen mennessään ‒ tässä resepti, jolla onnistut
- Kahvi saattaa lievittää tulehdusta – jos sen nauttii tietyllä tavalla, tutkimus paljastaa
- Mummon lihapullat