Raejuusto-tomaattisalsa
Raejuusto-tomaattisalsa maistuu meksikolaisruuan lisukkeena. Nauti sitä esimerkiksi tacojen tai tortilloiden täytteenä tai maissilastujen kera.Raejuusto-tomaattisalsa
Ainekset
- 2 isoa tomaattia
- 1 punasipuli
- 1 pieni valkosipulinkynsi
- 1 rkl sitruuna- tai limettimehua
- 1 ruukku korianteria
- 1 dl makeaa, mietoa chilikastiketta
- 1/2 tl suolaa
- 1 prk (200 g) raejuustoa
Valmistusohje
Leikkaa tomaatteihin ristiviillot kumpaankin päähän. Kasta tomaatit haarukalla kiehuvaan veteen noin minuutiksi. Poista kuori. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. (Jos tomaatit ovat hyvin mehukkaita, valuta niistä ylimääräinen liemi pois.) Hienonna sipuli hyvin pieniksi kuutioiksi. Ota korianterista lehtiä koristeeksi ja hienonna loput. Valuta raejuustosta siivilässä ylimääräinen neste. Purista valkosipulinkynsi ja yhdistä kaikki aineet. Anna makujen tasoittua hetken aikaa ennen tarjoilua.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


