Uusi kotimainen valmisruoka on todella tervetullut – muikut ja maalaisperunat valmistuvat kätevästi airfryerissa
Mummon toi markkinoille kotimaisesta kalasta valmistetun valmisruoan.Valmisruokien suosio on selvitysten mukaan kasvanut, kun moni etsii arkea helpottavia ratkaisuja. Tähän tuotekategoriaan Pohjolan Peruna on tuonut nyt kotimaiset Mummon paistetut muikut ja maalaisperunat.
Villikaloja ei valmisruokapuolella käytetä erityisen paljon, joten uutuus on toivottu. Uutuustuotteessa käytettävä muikku on merimuikkua eli maivaa. Valmisateria on pakaste ja siitä riittää kahdelle syöjälle pakkauskoon ollessa puoli kiloa. Muikut ja maalaisperunat valmistuvat uunissa tai kätevästi airfryerissa.
”Muikku viihtyy vain puhtaissa ja vähäsuolaisissa vesissä, kuten Perämeren rannikon murtovesissä. Perämeren pohjukan pitkältä rannikkokaistaleelta Pohjois-Pohjanmaalta tulee myös uutuustuotteessa käytetyt perunat”, Pohjolan Perunan markkinointijohtaja Jami Teirikari kertoi tiedotteessa.
Uutuustuotteen reseptistä vastaa takavuosien suositusta Makupalata-kokkiohjelmastakin tuttu kokki ja keittiömestari Janne Pekkala. Muikkujen kuorrutteena käytetään perunarouhetta, ja tuote onkin gluteeniton ja laktoositon.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat






