Tämän nopeammin ei pizzavälipala synny: mehevä rieska alle, täytteet päälle ja uuniin
Kokeile vaikkapa kotimaisia perunarieskoja pizzan pohjaksi. Täytteeksi käy lähes mikä vain. Paistoaika on vain kymmenisen minuuttia. Jokaiselle syöjälle voi kätevästi koota vaikka omat täytteet.
Rieskapohjainen pizza syntyy kätevästi siitä, mitä jääkaapista sattuu löytymään. Kuva: Rami MarjamäkiRieskapizzat
- 2–3 rieskaa per syöjä (halkaisija noin 15 cm)
- Täytteeksi esimerkiksi
- tomaattisosetta
- ilmakuivattua kinkkua
- juustoraastetta
- Päälle paistamisen jälkeen
- rucolaa
Valmistusohje: Levitä tomaattisose ja haluamasi täytteet rieskojen päälle. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia, niin että juusto sulaa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

