Jäikö siman tekeminen viime tippaan? MT kysyi, kuinka raakana simaa voi juoda
Pikasiman ja pikamunkkien ohjeet kertovat ajasta: On niin kiire, että vappukin tulee yllättäen.

Simaa pidetään vuorokausi huoneenlämmössä ja sitten pari yötä viileässä. Viileään siirtäminen hidastaa käymistä. Kuva: Kari Salonen
Lue lisää
Osaston luetuimmat
- Söin täällä: Tässä ravintolassa on kaikki kotimaista paitsi suola ‒ miltä maistuvat seitsemän täysin suomalaista ruokalajia?27.5.
- Lipstikasta syntyy maukasta tahnaa, jota voi käyttää kuin pestoa27.5.
- Tarjoile voileipäkakku vaihteeksi hauskoina palasina, jotka ovat kuin ceasarsalaatin innoittamia leivoksia27.5.
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Kesän raikkain piiras27.5.
- Tuulihattu saa unelmaisen täytteen valmiista lakkarahkasta, jossa on vielä ylimääräinen lisäherkku27.5.
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017