Itse tehdyillä broilerinugeteilla täytetyt hodarit ovat kevään hitti

Hodarit täytetään nakkien sijaan itse tehdyillä broilerinugeteilla. Ne valmistuvat näppärästi broilerinfileistä ja kypsyvät uunissa ilman rasvaa. Perunalastuleivitykseen voit valita haluamiasi perunalastuja, mutta jos ne ovat kovin suolaisia, niin jätä lihojen suolaus pois. Ohjeeseen merkityt Pringlesin perunalastut antoivat lihalle kivasti hiukan grillimäistä makua.
Itse tehdyt broilerinugetit maistuvat helpoissa hodareissa.
Itse tehdyt broilerinugetit maistuvat helpoissa hodareissa. Kuva: Sanne Katainen
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
  • Broilerinugettihodarit
  • 4 annosta
  • Ainekset
  • 500 g broilerinfileitä (maustamaton)
  • (½ tl suolaa)
  • ½ pkt perunalastuja (esim. Pringles Smokey bacon)
  • 1 kananmuna
  • Lisäksi
  • hot dog -sämpylöitä
  • jääsalaattia
  • mummonkurkkuja
  • juoksevaa sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija Ruoka cheddar)
  • ketsuppia

Valmistusohje

Pane uuni kuumenemaan 250 asteeseen.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Leikkaa broilerinfileet 5–6 suikaleeseen. Jos käyttämäsi perunalastut ovat vähäsuolaisia, niin ripottele lihoille suola. Murskaa perunalastut kulhossa käsin tai perunasurvimella.

Riko kananmuna lautaselle ja vatkaa rakenne rikki. Pyörittele broilerisuikaleet ensin kananmunassa ja sen jälkeen perunalastumuruissa. Nosta leivinpaperin päälle pellille.

Kypsennä broilerinugetteja uunissa 15–20 minuuttia.

Lämmitä sämpylät mikrossa. Täytä broilerinugeteilla, salaatilla ja mummonkurkuilla. Viimeistele juoksevalla sulatejuustolla sekä ketsupilla.

Lue lisää