Gastro-messut siirtyvät toukokuuhun – "Ammattilaistapahtuman järjestäminen maaliskuussa olisi liian epävarmaa"
Ravintola- ja ruoka-alan ammattilaistapahtuma järjestetään 18.–20. toukokuuta Helsingin Messukeskuksessa.
Gastro-messut esittelee ruoka- ja ravintola-alan uutuuksia alan ammattilaisille. Kuva: Jarkko Sirkiä”Gastro Helsinki on Suomen merkittävin ruoka- ja ravintola-alan ammattilaisten tapahtuma. Olemme käyneet neuvotteluja tapahtuman ajankohdasta asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa ja yhteinen käsitys on, että ammattitapahtuman järjestäminen maaliskuun puolivälissä olisi liian epävarmaa", toteaa tiedotteessa tapahtumasta vastaava liiketoimintapäällikkö Lumia Ankkuri Helsingin Messukeskuksesta.
Tapahtumalle löydettiin uusi aika toukokuun puolivälin kieppeillä. Samaan ajankohtaan siirtyvät pakkaus- ja elintarvikealan PacTec ja FoodTec, muovialan ammattilaisten PlastExpo Nordic sekä graafisen alan Sign, Print & Promotion -messut. Ne pidetään päivää lyhyempänä kuin Gastro Helsinki eli 18.–19.5.
Ankkurin mukaan jatkuvasti muuttuva tilanne rajoituksineen ruokkii epävarmuutta ja on haasteellinen sekä tapahtumajärjestäjille että tapahtumiin osallistuville.
Tapahtumiin jo tehdyt rekisteröitymiset ovat voimassa toukokuussa.
Lue myös:
Kauhajoen Ruokamessujen 30-vuotisjuhlallisuudet siirtyvät vuoteen 2022
Korona peruutti ruokamessuja maailmalla, Food from Finland siirtyi webinaareihin
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
