Helppo ja herkullinen kastike pastalle – valmistuu vain minuuteissa
Raikas pastakastike valmistuu muutamassa minuutissa, sillä särkisäilyke vaatii vain kuumennuksen.Tomaattisärki-pastakastike
4–5 annosta
- Ainekset
- 1 (300 g) hoikka purjo
- 8 kirsikkatomaattia
- 1 etikkakurkku
- ½ kirpeää omenaa
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1 dl vettä
- 2 rkl etikkakurkkulientä
- 2 rkl kalakastiketta (tai kalafondia)
- ½ rs (100 g) maustamatonta tuorejuustoa
- ½ tl valkopippuria
- 1 prk (275 g) tomaattisärkeä (säilyke)
Valmistusohje
Silppua halkaistu, huuhdeltu purjo. Huuhdo ja viipaloi kirsikkatomaatit. Kuutioi kurkku ja omena. Kumoa kaikki paistokasariin ja kuullota hetki öljyssä.
Lisää vesi, kurkkuliemi ja kalakastike. Liuota joukkoon tuorejuusto. Mausta pippurilla.
Kumoa joukkoon tomaattisärki ja kääntele varovasti sekaisin, että kalapalat pysyvät mahdollisimman kokonaisina.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa kalakastiketta tai ripaus suolaa.
Tarjoa keitetyn pastan kera.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


