Suomalainen Meeat tuo grillikesään ”vegaanisen täyslihapihvin” lihasyineen päivineen
Kesän uutuuksia ovat myös kasvispohjaiset grillimakkarat, joissa on napsahtava kuori.
Yhtiö lupaa, että pääosin vehnäproteiinista valmistetussa ”pippuripihvissä” on lihasyiden kaltainen koostumus. Kuva: Mari RaahenmaaMeeat Food Tech Oy on kehittänyt kasvipohjaisen tuotteen, jota kaupataan pippuripihvin nimellä Meeat Pepper Steak. Sen voi paistaa grillissä täyslihapihvin tapaan.
Yhtiö lupaa, että pääosin vehnäproteiinista valmistetussa pihvissä on lihasyiden kaltainen koostumus.
“Burgerin väliin tarkoitettuja kasvispihvejä on saatavilla useampia, mutta vegaaninen täyslihapihvi on ainoa laatuaan”, Meeatin myyntijohtaja Mari Lilja sanoo tiedotteessa.
Meeatin valikoimassa on yli 30 kasvipohjaista tuotetta makkaroista kastikkeisiin. Raaka-aineina käytetään muun muassa herneproteiinia, vehnää ja härkäpapua.
Tuotteissa käytetty härkäpapu on täysin kotimaista. Herneproteiinia tuodaan Keski-Euroopasta.
Kesän uutuuksia ovat myös kasvispohjaiset grillimakkarat, joissa on napsahtava kuori.
Meeat Food Tech Oy syntyi vuonna 2020 Poutun lanseeraamien Muu-kasvituotteiden pohjalta.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
