Nyt on paras aika valmistaa kuivalihaa itse – keittiömestari jakaa vinkit onnistumiseen
Jos kuivaliha saa veden kielelle, nyt on aika toimia, sillä käsillä on vuoden paras aika valmistaa kuivalihaa itse. Kuiva kevättuuli eli ahava kuivaa lihan ulkosalla ilman suurempaa vaivannäköä.
Tilaajalle

Osaston luetuimmat
- Elintarviketeollisuudelta askelmerkit taisteluun luontokatoa vastaan – Nämä tuontiraaka-aineet aiheuttavat eniten metsäkatoa
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta
- Suomalaista tofuvalmistajaa syytettiin ”murhaajaksi”, kun Amazonin sademetsissä roihusi – nykyään yritys tuo vain luomusoijaa Itävallasta
- Kolme helppoa herkkua valmistujaisiin – nämä piirakat valmistuvat nopeasti
- Suolainen pannari on helppo valmistaa – tässä versiossa on pinaattia ja lohta
- Tortillataskut ovat täydellinen eväs – ota helppo resepti talteen
- Mummon lihapullat