Keltainen broilerikeitto saa ryhtiä rikotusta ohrasta
Suosittu broileri sopii myös keiton raaka-aineeksi. Rikotut ohrasuurimot lisäävät keltaisen broilerikeiton ruokaisuutta. Ohran tilalla voi käyttää myös pitkäjyväistä riisiä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
- Keltainen broilerikeitto
- 5–6 annosta
- Ainekset
- 13 dl vettä
- 2 kana- tai kasvisliemikuutiota
- 1 1/2 dl rikottuja, esikypsytettyjä ohrasuurimoita
- 2 porkkanaa
- 1 iso sipuli
- 4–5 perunaa
- 1 pussi (200 g) pakastemaissia
- 400 g broilerisuikaleita
- 1 tl kurkumaa
- 1 rkl voita
- 1/4 tl mustapippurirouhetta
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 prk (2,5 dl) sitruunapippuri ruokakermaa
- (suolaa)
Valmistusohje
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Keitä ohrasuurimoita kanaliemessä noin 15 minuuttia.
Suikaloi kuoritut porkkanat, pilko sipuli sekä lohko perunat. Lisää kasvikset ohrasuurimoiden joukkoon ja keitä lähes kypsäksi.
Sulata voi pannulla ja lisää kurkuma. Paista broilerisuikaleet kurkumavoissa.
Lisää keittoon maissi, broileri ja pippurirouhe. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Lisää ruokakerma. Kuumenna ja tarkista suolan määrä.
Osaston luetuimmat
- Tämä ravinteikas kala oli ennen suomalaisten arkiruokaa, mutta nykyään sitä purkitetaan Suomessa enää yhdessä paikassa24.6. Tilaajalle
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Helle potkaisi mansikan pääsatokauden käyntiin – 70-90 prosenttia tilojen tarvitsemasta työvoimasta saatu palkattua11:30
- Raparperikiisseli8.6.2018
- Välimerellinen kasvispelti24.7.2020
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Raparperimehu15.5.2019