Tosi helppo valkovuokkokakku
Päiväkahvitarjottavaksi voi pyöräyttää hetkessä syntyvän valkovuokkokakun, joko itse tehdystä tai valmiista kääretortusta.
Jos aika ei riitä kakkupohjan leipomiseen, saat nopeasti soman kakun kääretorttupaloista valkovuokon muodossa. Kuva: Kari SalonenTosi helppo valkovuokkokakku
noin 8 annosta
Ainekset
- 1–2 valmista kääretorttua
- 4 dl kuohukermaa
- 1 rkl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- nonparelleja
Valmistusohje
Leikkaa kääretorttu noin 8 palaksi. Nosta kukan keskustan pala pyöreänä tarjoiluvadin keskelle. Muotoile muita hieman terälehtimäisiksi ja nosta ne ympärille.
Vaahdota kerma ja mausta se sokereilla. Kuorruta komeus kermavaahdolla ja koristele keskusta kultaisilla ja kiiltävillä koristehelmillä (kuvassa Dr. Oetker) tai keltaisilla nonparelleilla.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
