Ruusumarmeladi
Ruusun terälehdistä syntyy aromikasta marmeladia.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
20–30 ruusunkukan terälehdet
5 dl vettä
500 g sokeria
1 sitruunan tai 2 limetin raastettu kuori ja mehu
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Keitä vesi ja sokeri sakeaksi ja lisää terälehdet (puhdista vain, jos olet kerännyt terälehdet maasta) ja sitruunamehu. Kiehauta seos ja laske lämpötila miedoimmalle mahdolliselle. Hauduta noin tunti, hämmennä usein hauduttamisen aikana. Tölkitä puhtaisiin lasipurkkeihin.
Osaston luetuimmat
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Aarre | Paistettua kyyhkynrintaa ja katajanmarjakastiketta13.8.2019
- Jäikö kekkereistä rapuja yli? Pyöräytä ylijäämästä herkullinen rapuleipä!5.8.
- Mummolan mustikkapiirakka19.7.2019