Naudanliharullat sopivat juhlapöytään
Rullat voi valmistaa etukäteen ja lämmittää ennen tarjoilua.Naudanliharullat
- 1 kg naudan sisäpaistia
- 2 dl pakastettuja kantarelleja
- 200 g yrttituorejuustoa
- 2,5 dl kermaa
- suolaa, pippuria, provencale-mausteseosta
Leikkaa liha tasakokoiseksi pihviksi ja nuiji kelmun välissä ohuiksi leikkeiksi. Ripottele pinnalle suola, pippuri ja mausteet. Sivele leikkeleiden pinnalle yrttituorejuustoa ja ripottele kantarelleja. Kääri leikkeet rullalle ja paista ensin saumapuoli alaspäin kauttaaltaan pintaan väri.
Nosta rullat uunivuokaan ja kaada päälle kerma, sulje vuoka kannella. Kypsennä 200 asteessa noin puoli tuntia, pienennä lämpötila 150 asteeseen ja jatkaa kypsentämistä vielä noin kaksi tuntia.
Resepti: Marite Lace, ravintola Niinipuu
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat



