Savulohimuffinit
Muffinit ovat hyvä tarjottava myös suolaisina. Tässä taikinaan lisätään kylmäsavulohta ja mehevöitetään leivonnaista vielä juustoraasteella.
Savulohimuffinit
12 kpl
Ainekset
- 2 dl maitoa
- 3 munaa
- 50 g voita
- 150 g kylmäsavulohta
- 1 dl tillisilppua
- 1 pussi (130 g) mustaleimaraastetta
- 2 tl sitruunamehua
- 1 rkl leivinjauhetta
- 5 dl vehnäjauhoja
Valmistusohje
Vatkaa maito ja munat kevyesti sekaisin. Lisää joukkoon voi sulatettuna, hiukan jäähtyneenä. Hienonna kylmäsavulohi. Lisää hienonnettu lohi, tilli, juustoraaste sekä sitruunamehu. Sekoita lopuksi leivinjauhe-vehnäjauhoseos taikinaan. Nostele lusikalla taikinaa voideltuihin muffinipellin syvennyksiin tai kartonkisiin muffinivuokiin. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Osaston luetuimmat
- Lidl toi kauppoihin valmiit yhden hengen jouluateriat – testasimme, miltä jouluruoka maistui
- Kolmen presidentin kokki muutti itärajan sukutilalle – ”Lupasin äidille ja presidentti Haloselle, että katson vuoden ajan, onko minusta täällä olijaksi”
- Laivojen jouluruokapöydät testissä – niukin ihastutti hinnallaan ja laadullaan
- Valmista herkullinen itsenäisyyspäivän menu: 4 ruokalajia
- Aarre | Uunissa paahdettu peuranfilee
- Ellen Svinhufvudin kakku
- Tässä ohje ihanaan imellettyyn perunalaatikkoon