Savulohimuffinit
Muffinit ovat hyvä tarjottava myös suolaisina. Tässä taikinaan lisätään kylmäsavulohta ja mehevöitetään leivonnaista vielä juustoraasteella.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Savulohimuffinit
12 kpl
Ainekset
- 2 dl maitoa
- 3 munaa
- 50 g voita
- 150 g kylmäsavulohta
- 1 dl tillisilppua
- 1 pussi (130 g) mustaleimaraastetta
- 2 tl sitruunamehua
- 1 rkl leivinjauhetta
- 5 dl vehnäjauhoja
Valmistusohje
Vatkaa maito ja munat kevyesti sekaisin. Lisää joukkoon voi sulatettuna, hiukan jäähtyneenä. Hienonna kylmäsavulohi. Lisää hienonnettu lohi, tilli, juustoraaste sekä sitruunamehu. Sekoita lopuksi leivinjauhe-vehnäjauhoseos taikinaan. Nostele lusikalla taikinaa voideltuihin muffinipellin syvennyksiin tai kartonkisiin muffinivuokiin. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Osaston luetuimmat
- Söin täällä: Mustion linnassa pääsin maistamaan aitoa ruotsalaisklassikkoa23:00
- Ikivanha resepti olikin nykyaikainen pataruoka19:45
- Quesadilloilla voi herkutella sekä arkisin että viikonloppuisin06:00
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Nuudelikuppi syntyy käden käänteessä – helppo muokata omaan suuhun sopivaksi06:00
- Marjaisa vispipuuro maistuu vuodesta toiseen06:00
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015