Luonnonkalakaviaari
Kotimaisista luonnonkaloista valmistettuja säilykkeitä on tullut myyntiin ilahduttavan runsaasti. Purkkiin on säilötty muun muassa lahnaa, särkeä ja muikkua. Niistä syntyy leivän päälle herkullisia levitteitä ja tahnoja.Luonnonkalakaviaari
noin 3 dl
Ainekset
- 1 prk kotimaista kalasäilykettä, esimerkiksi järkisärkeä
- 2 keitettyä munaa
- 1 rkl sitruunamehua
- mustapippuria myllystä
- 1/2 dl tillisilppua
- kalasäilykkeen lientä
Valmistusohje
Hienonna kalapalat haarukalla. Ota mahdolliset isot ruodot pois. Voit käyttää kalasäilykkeen tilalla perattua savusilakkaa. Hienonna myös kuoritut kananmunat. Mausta kala-munaseos ja lisää hiukan säilykkeen lientä kostuttamaan seosta.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


