Ruusu-melonicarpaccio
Yksinkertainen ja raikas, kesäinen jälkiruoka tai vegaani "kakku" syntyy vesimelonisiivuista ja ruusunterälehtihillosta.Ruusu-melonicarpaccio
Ainekset
- 1 siemenetön vesimeloni
- 1 purkillinen (120 g) ruusunterälehtihilloa
- marjoja maun mukaan
Valmistusohje
Leikkaa vesimelonista pois kannat ja kuori.
Viipaloi meloni ohuiksi siivuiksi. Helpointen se käy, kun meloni seisoo kannallaan "pystyssä" ja terävällä veitsellä vedät viipaleet vaakasuorassa.
Asettele laakealle vadille limittäin vesimelonia kerroksittain vuorotellen ruusun terälehtihillon kanssa.
Ripottele päällimmäiseksi kourallinen marjoja.
Ohje: Matti Kotaja
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


