Vatkattu mansikka-suklaapuuro
Vispipuurosta saa herkkuversion, kun lisää puuroon kaakaojauhetta ja mansikoita. Mansikka-suklaapuuro maistuu maidon kanssa tai sellaisenaan.
Vatkattu mansikka-suklaapuuro
5–6 annosta
Valmistusaineet
- 1 l Kiehu-maitojuomaa
- 1 dl kauramannasuurimoita
- 1/2 dl kaakaojauhetta
- 1 dl sokeria
- 1/4 tl suolaa
- 3 dl pakastemansikoita
Valmistusohje
Kuumenna maito ja vispilöi suurimot joukkoon. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia. Sekoita pari kertaa, jotta suurimot kypsyvät tasaisesti.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Sekoita kaakao, sokeri ja suola puuroon. Lisää lopuksi pakastemansikat.
Vatkaa puuro kuohkeaksi.
Osaston luetuimmat
- Supermaukkaat pikkelöidyt punasipulilohkot – kokeile lihalle, kalalle, hampurilaisiin tai tortilloihin
- Nosta kaurapuuro uudelle tasolle: uuniomenapuuro valmistuu helposti kotona
- Tunnistatko itsessäsi axgaanin piirteitä? Jos sinulle maistuu perinteinen pannukakku, saatat olla yksi heistä
- Soodavesi vai vissy? Kuplivilla vesillä on eroja, ja pikku lisäyksellä niistä saa vaikka limonadia
- Aarre | Vitamiinipommi tyrnistä syntyy upea kiisseli ‒ mascarponevaahto kruunaa kokonaisuuden
- Säilytätkö kahvia oikein? Näin saat sen maistumaan paremmalta
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta