Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Vatkattu mansikka-suklaapuuro

Vispipuurosta saa herkkuversion, kun lisää puuroon kaakaojauhetta ja mansikoita. Mansikka-suklaapuuro maistuu maidon kanssa tai sellaisenaan.
Kaakaojauhe ja mansikat tekevät vispipuurosta todellisen herkkuvälipalan.
Kaakaojauhe ja mansikat tekevät vispipuurosta todellisen herkkuvälipalan. Kuva: Kari Salonen

Vatkattu mansikka-suklaapuuro

5–6 annosta

Valmistusaineet

  • 1 l Kiehu-maitojuomaa
  • 1 dl kauramannasuurimoita
  • 1/2 dl kaakaojauhetta
  • 1 dl sokeria
  • 1/4 tl suolaa
  • 3 dl pakastemansikoita

Valmistusohje

Kuumenna maito ja vispilöi suurimot joukkoon. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia. Sekoita pari kertaa, jotta suurimot kypsyvät tasaisesti.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Sekoita kaakao, sokeri ja suola puuroon. Lisää lopuksi pakastemansikat.

Vatkaa puuro kuohkeaksi.