Punajuurikastike
Punajuurikastike
4 annosta
Ainekset
- 1 pkt (250 g) Välimeren mifua
- 1 rkl öljyä
- 1 sipuli
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 1/2 tl rouhittua mustapippuria
- 1 rkl makeaa soijakastiketta
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 3 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 2 (300 g) raakaa punajuurta
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 dl persiljasilppua
Valmistusohje
Ruskista mifusuikaleet kattilassa tai pannulla. Lisää hienonnettu sipuli ja jauhot. Sekoittele kunnes sipuli pehmenee ja jauhot saavat väriä. Mausta pippurilla, soijakastikkeella ja tomaattipyreellä. Lisää vesi ja hienoksi raastettu punajuuri. Anna kiehua hiljalleen 30 - 40 minuuttia kannen alla, kunnes punajuuret ovat kypsiä. Lisää sitruunamehu ja persiljasilppua. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
Tarjoa pastan tai perunoiden kanssa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

