Perunacurry
Perunasta syntyy mainio intialaistyyppinen ruoka sopivasti maustamalla. Se maistuu sellaisenaan tai lihan tai kalan lisukkeena.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Perunacurry
2 hengelle
Ainekset
- 3–5 hyvin pestyä perunaa (yleisperuna)
- 1 kuorittu palsternakka
- noin perunan kokoinen pala kuorittua juuriselleriä
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- peukalonpään kokoinen pala raastettua inkivääriä
- 1 tl juustokuminaa
- 2 tl garam masala -mausteseosta
- 1 tl curryjauhetta
- 1 sitruunan mehu
- 1–2 tl suolaa
Paistamiseen
- 3 rkl kookosöljyä
Valmistusohje
Kuutioi ja paloittele raaka-aineet. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota raaka-aineet miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Lisää mausteet.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Pyörittele hetki, lisää lopuksi sitruunamehu. Anna hautua vielä tuokio ennen tarjoilua.
Ohje: Tiina Aalto ja Mikko Kivelä