Kaali-porkkanasalaatti
Purista veriappelsiinista C-vitamiinipitoista mehua kaali-porkkanasalaatin joukkoon. C-vitamiini auttaa raudan imeytymistä ja helpottaa väsymystä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Kaali-porkkanasalaatti
4–5 annosta
Ainekset
- 2 porkkanaa
- lohko (200 g) punakaalia
- 1 veriappelsiini
- 1 prk (200 g) raejuustoa
Kastike
- 1 dl rypsiöljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- 2 rkl sokeria
- 1/2 dl appelsiinitäysmehua
Valmistusohje
Kuori porkkanat ja vedä kuorimaveitsellä ohuen ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kulhon pohjalla öljy, sitruunamehu ja sokeri.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Lisää vihannekset ja sekoittele hetki. Leikkaa appelsiini kalvottomiksi lohkoiksi ja lisää yhdessä raejuuston kanssa salaattiin.
Purista vielä päälle veriappelsiinista mehua tai käytä valmista appelsiinitäysmehua.
Osaston luetuimmat
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Jäikö kekkereistä rapuja yli? Pyöräytä ylijäämästä herkullinen rapuleipä!5.8.
- Aarre | Paistettua kyyhkynrintaa ja katajanmarjakastiketta13.8.2019
- Mummolan mustikkapiirakka19.7.2019