Kaali-porkkanasalaatti

Purista veriappelsiinista C-vitamiinipitoista mehua kaali-porkkanasalaatin joukkoon. C-vitamiini auttaa raudan imeytymistä ja helpottaa väsymystä.
Purista veriappelsiinista C-vitamiinipitoista mehua kaali-porkkanasalaatin joukkoon.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kaali-porkkanasalaatti

4–5 annosta

Ainekset

  • 2 porkkanaa
  • lohko (200 g) punakaalia
  • 1 veriappelsiini
  • 1 prk (200 g) raejuustoa

Kastike

  • 1 dl rypsiöljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl sokeria
  • 1/2 dl appelsiinitäysmehua

Valmistusohje

Kuori porkkanat ja vedä kuorimaveitsellä ohuen ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kulhon pohjalla öljy, sitruunamehu ja sokeri.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lisää vihannekset ja sekoittele hetki. Leikkaa appelsiini kalvottomiksi lohkoiksi ja lisää yhdessä raejuuston kanssa salaattiin.

Purista vielä päälle veriappelsiinista mehua tai käytä valmista appelsiinitäysmehua.