Yrttimarinoidut fasaanivartaat - Reseptit - Maaseudun Tulevaisuus
Resepti

Yrttimarinoidut fasaanivartaat

Jaana Kankaanpää
Fasaanin rintafileet grillataan nopeasti kypsyvinä vartaina. Tarjoa ne kesäkasvisten ja salaatin kanssa.

Yrttimarinoidut fasaanivartaat

4 annostaAinekset
  • 4 fasaaninrintafileetä
Marinadi
  • 1 dl rypsiöljyä
  • ½ dl sitruunamehua
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl valkopippuria
  • 10 salvainlehteä hienonnettuna
  • 1 rosmariininoksa
Valmistusohje

Leikkaa lihat noin 3 sentin suikaleiksi. Mittaa kulhoon marinadin aineet. Rosmariininoksan voit käyttää kokonaisena.

Nosta lihasuikaleet tukevaan muovipussiin ja kaada marinadi päälle. Sulje pussi ja kääntele, kunnes marinadi on sekoittunut lihoihin. Nosta jääkaappiin marinoitumaan noin tunniksi.

Valuta lihoista enin marinadi pois ja pujottele lihat varrastikkuihin. Grillaa kuumassa grillissä ahkerasti käännellen. Grillausaika on lihojen koosta ja grillin kuumuudesta riippuen noin 10 minuuttia. Peitä valmiit vartaat foliolla ja anna vetäytyä hetki.

Tarjoa vartaat salaatin ja kesäkasvisten kanssa.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit