Koronapasta eli tomaattinen tortellinivuoka
Pääruoka, Pasta, Arjen suosikit
Sanne Katainen
Superhelppo koronapasta nousi suosioon koronavuonna 2020, kun koulut ja päiväkodit olivat kiinni.
Koronapasta eli tomaattinen tortellinivuoka
3 annostaAinekset- 1 pkt (noin 250 g) tortellineja (täyte oman maun mukaan)
- 1 tlk (500 g) tomaattipohjaista pastakastiketta
- 2 dl ruokakermaa
- 1 mozzarella
- (½ ruukku lehtipersiljaa)
ValmistusohjeKumoa tortellinit uunivuokaan. Lisää pastakastike ja kerma. Sekoita sen verran, että kerma sekoittuu pastakastikkeen joukkoon. Revi mozzarella paloiksi ja lisää vuokaan. Lisää halutessasi hienonnettua lehtipersiljaa.
Nosta vuoka 225-asteiseen uuniin 25 minuutiksi, tai kunnes pinta on saanut hiukan väriä ja kastike kiehuu.
Vinkki: Koronapastan voi valmistaa myös ravioleista tai gnoccheista. Jos valitset gnocchit, niin vuokaan voi lisätä myös lihapullia tai savukalaa.
Kumoa tortellinit uunivuokaan. Lisää pastakastike ja kerma. Sekoita sen verran, että kerma sekoittuu pastakastikkeen joukkoon. Revi mozzarella paloiksi ja lisää vuokaan. Lisää halutessasi hienonnettua lehtipersiljaa.
Nosta vuoka 225-asteiseen uuniin 25 minuutiksi, tai kunnes pinta on saanut hiukan väriä ja kastike kiehuu.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet lukenut 3/3 ilmaista artikkelia viikossa.
Lehden tilaaja,
ota digi käyttöön.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.