Talous

S-ryhmän päivittäistavarakaupan vetäjä vaihtuu – Sampo Päällysaho korvaa Ilkka Alarodun

Päällysaho aloittaa uudessa tehtävässään 20. huhtikuuta.
Venla Tirkkonen
S-ryhmän vähittäiskaupan kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu siirtyy johtamaan kaupparyhmän Viron ja Pietarin alueen marketkauppaa.

Kauppatieteiden maisteri Sampo Päällysaho on nimitetty S-ryhmän päivittäistavarakaupan johtajaksi. Tällä hetkellä hän toimii S-ryhmän käyttötavarakaupan johtajana.

Päällysaho aloittaa uudessa tehtävässään 20. huhtikuuta.

”Aloitan innolla uusissa haasteissa. Asiakkaiden arvostamat ruokakauppaketjut, käynnissä olevat myymälöiden uudistamistoimenpiteet, ruuan verkkokaupan kasvu sekä yhteistyö niin kaupparyhmän sisällä kuin kumppaneiden kanssa motivoivat uudessa tehtävässäni”, Päällysaho toteaa tiedotteessa.

S-ryhmän vähittäiskaupan kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu siirtyy johtamaan kaupparyhmän Viron ja Pietarin alueen marketkauppaa. Viron marketkaupan hän ottaa johdettavakseen tämän vuoden toukokuussa ja Pietarin marketkaupan ensi vuoden tammikuussa.

Lue lisää

S-ryhmä jatkaa varastojuuresten, perunoiden ja sipuleiden tarjouskilpailua – vaatimus sähköisestä kilpailutuksesta oli "vahinko"

Mystiset kuusikymmentä kuntaa

Jaetaanko maskeja, pysyvätkö turvavälit? Näin kaupat valmistautuvat ennätykselliseen joulumyyntiin – "Suosittelemme kauppaan tulemista joko ennen aamuyhdeksää tai iltakuuden jälkeen"

Pro Luomulle uusi hallituksen puheenjohtaja K-ryhmästä – Harri Hovi aloittaa kautensa ensi vuoden alusta