Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Jouluaattona laajalti poutaa ja selkeääkin – Lappiin sateita
Tilaajalle
|
Jatkuva kasvatus on jopa tuplasti suositumpaa kuin hakkuutilastoista voisi päätellä
Keinoliha
Elintarviketeollisuus
|
Keinolihan kehittäjät ja elintarvikealan moniottelijat opiskelevat Hämeen sydämessä
Tilaajalle
Lukijalta
Hannu Kesävaara
Tekniikka
|
Lukijalta: Solar Foodsin soleiini-proteiini ei suinkaan synny tyhjästä – yhtiö saisi arvioida väitteensä maataloudesta uudelleen
Pääkirjoitus
Juhani Reku
Ruoka
|
Aito maatalous ei saa jäädä murroksen sivustakatsojaksi – oikeita maatiloja tarvitaan myös tulevaisuudessa
Ruoka
|
Florida kieltää keinolihan valmistamisen ja myynnin ensimmäisenä USA:ssa – "Me pelastamme naudanlihamme"
Ruoka
|
Euractiv: Italia aikoo kieltää synteettisen ruuan
Lihantuotanto
|
Maailman ensimmäinen laboratoriossa valmistettu naudanlihapihvi tulee myyntiin ‒ yhdestä lehmän solusta tuhansia tonneja lihaa
Ruoka
|
New Scientist: Keinolihan valmistuksen päästöt nykyteknologialla jopa 25-kertaiset verrattuna naudanlihan tuotantoon
Elintarviketeollisuus
|
Laboratoriossa tuotetun lihan kieltämistä ajava laki etenee Italiassa
Yliö
Jyrki Aakkula & Henrik Wejberg
Ruoka
|
Kotieläintalouden murros on tulossa pikemmin kuin arvaammekaan – solumaatalous haastaa perinteisen tuotannon
Ruoka
|
Kasvisruokayhtiö kehitti ihmislihan makuisen burgerin ja sai palkinnon Cannesissa
Ruoka
|
Keinoliha kuluttajakäyttöön kymmenen vuoden sisällä ‒ yksittäinen tuote tuskin tulee korvaamaan lihaa
Japanilainen keittiö, hyperlokaali ruoka, yhteisöllinen syöminen – tunnetko jo nämä ruokatrendit?
"Eläimen syöminen ja syödyksi tuleminen on ookoo" – huippukokki Henri Alén ja tutkija Lauri Reuter tutustuivat kymmenen maan ruuantuotantoon ja yllättyivät
Ostaisitko eläinsolusta tehtyä keinolihaa? Paulig sijoittaa sveitsiläiseen startup-yritykseen, joka yrittää saada laboratoriolihan markkinoille mahdollisimman pian
Pikaruokajätti kehittää 3D-printattuja nugetteja laboratoriossa kasvatetusta broilerinlihasta
Kanadalaismedia: Pelkkä kasviperäisyys ei tee ruuasta terveellistä – tekolihapihvit voivat olla haitaksi terveydelle
Keinoliha ei pysty vielä kilpailemaan aidon lihan kanssa – ”kuolisimme nälkään, jos alkaisimme elää nyt keinolihan varassa”
USA:ssa vaaditaan viranomaisten määritelmää sille, mitä saa kutsua lihaksi
AFP: Yhdysvaltalaisviljelijät haluavat estää keinolihan kutsumisen lihaksi
Kauppa haukuttiin härskiksi ja keinoliha pöhisytti tuottajaväkeä Mikkelissä
Keinolihan matka kaupan hyllylle lyhenee: Hinta putosi, maatalousjätti Cargill antaa rahoitusta
USA:ssa startup-yritykset kehittelevät kilpaa laboratoriolihaa ja lihan vegaaniversioita
Kauppalehti: Tulevaisuudessa algoritmilla tuotetaan lihaa
Tutkijat yrittävät kasvattaa kanafileen yhdestä solusta
Laboratorioliha askarruttaa uskonoppineita
Aitoon pihviin matkaa
Keinolihaa kauppoihin ehkä jo viiden vuoden päästä