Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Forest.fi: Näin luonnonkuusi kiinnostaa Britannian ja Yhdysvaltojen joulunviettäjiä
Tilaajalle
|
Tutkimus: Soiden ennallistaminen saattaa vapauttaa turpeeseen sitoutuneita raskasmetalleja
Ruuan tuonti
Lukijalta
Arno Kasvi
Ruoka
|
Lukijalta: Nälkä ei lue lakia, koska ruokaa tarvitaan kansalle joka päivä
Pääkirjoitus
MT toimitus
Ruoka
|
Sama markkina, samat standardit
Analyysi
Iurii Mykhailov
Maatalouspolitiikka
|
MT-analyysi Ukrainasta: Häikäilemättömät liikemiehet myivät halpaa ukrainalaista viljaa Puolaan
Tilaajalle
Politiikka ja talous
|
EU rajoittaa ruuan tuontia Ukrainasta – venäläiselle viljalle suunnitellaan veroa
Kolumni
Jouni Kemppainen
Elintarviketeollisuus
|
HK on palaamassa kotimaiseksi ruokataloksi ‒ vaikka velkataakka kevenee, kyyti on tulevaisuudessakin kylmää
Pääkirjoitus
MT toimitus
Elintarviketeollisuus
|
Ennen kuluttamista ruoka on tuotettava ‒ ruuan tuonti ei ole eettistä köyhempien maiden ihmisiä kohtaan
Kolumni
MT toimitus
Yliö: Tarvitsemme nopeasti suunnitelman, jolla pelastetaan suomalaisen ruuantuotannon edellytykset ja jatkuvuus
Kolumni
MT toimitus
Ruoka-alalle tarvitaan laaja pelastussuunnitelma
Kolumni
MT toimitus
Ruuantuotannon sosiaalinen kestävyys unohtunut
Yliö: Se, joka haukkuu suomalaisen ruuan tuottajaa, ei tunne historiaa
Kolumni
MT toimitus
Suomalaisen ruuan kaipuu
Koronavuosi kasvatti leipomotuotteiden tuontia 8 miljoonaa kiloa – palaavatko leipomukset Suomeen, kun ravintolaliiketoiminta taas herää?
Kalankasvatus valuu muualle
Suomen ruokavienti rikkoi ennätyksiä viime vuonna – Ruotsiin vietiin ruokaa 0,35 miljardilla, Kiinaan vajaalla 0,1 miljardilla eurolla
Ruokaa tuodaan Suomeen kalliilla ja viedään halvalla – lokakuussa tuotu 4,6 miljoonaa kiloa lihaa maksoi enemmän kuin viety 6,7 miljoonan kilon määrä
Kolumni
MT toimitus
Jokapäiväinen leipämme ei ole itsestäänselvyys
Suomalaisen sianlihan kilpailukykyä viennissä tukee muita maita alempi tuottajahinta – Suomen ruokaviennin arvo on edelleen kaukana tuonnista
Sopimus tuottajien ja ilmaston piikkiin
Kotimainen on vastuullisen valinta
Kaupan valta herätti ETL:n todellisuuteen
Koiranliha ei ole olympialaisten isäntämaan ainoa kuohunnan aihe: Miksi ruoka kallistuu Etelä-Koreassa?
Kaupan osuus kuluttajan ruokaeurosta on kasvanut – tuonti ja omat tuotemerkit siirtävät rahaa teollisuudelta kaupalle
Marttila moittii S-ryhmän hehkutusta: "Halpakauppaketju Tescoa aletaan brändätä tuontilaadulla"
Noin joka neljäs maailmassa elää tuontiruuan varassa
Kansanedustaja veden ja torttujen tuonnista: "Kuin laitettaisiin siniristilippuun made in China”
HS: Suomalaiset popsivat yhä enemmän kaukoruokaa, ja sen tuottamiseen tarvitaan 590000 hehtaaria peltoa
Kallein ruokahävikki syntyy tuontiruuasta
Sissimuonan tuonti masensi ja loi epäilyksen kriisitilanteen huoltovarmuudesta
Marttila blogissa: Harmaatuonti saatava kuriin
Ruokatuonnin kasvu lisää terveysriskejä
Neljäsosa suomalaisten syömästä ruuasta tulee ulkomailta
Suomalaista ruokaa viedään jalostettuna
MTK äimistyi S-ryhmän uhkailusta lisätä ruuan tuontia