Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Aarre: Villiruokakursseja vetävä kokki Jouni Toivanen kertoo, mitkä kaksi asiaa jokaisen villivihanneksia keräävän pitää muistaa – ”Haluan, että jokainen kotikokki löytäisi villiyrtit”

Toivasen villiruokakurssilla kerätään luonnosta vihreä saalis, josta yksissä tuumin kokataan herkullinen illallinen.
”Olen itseoppinut villiyrttiharrastaja. Olen lukenut, innostunut, kokeillut, maistanut. Tykkään horsmista, koska ne ovat niin ruokaisia. Makuina saksankirveli ja pihlajannuput ovat suosikkejani”, Jouni Toivanen kertoo.

Metsäpalvelu

Miltä metsäsi näyttää euroissa? Katso puun hinta alueittain ja hintojen kehitys koko Suomessa.