Uutiset

Antti Pihlström saa ohjastajanuralleen lentävän lähdön – luotsaa debyyttikisassaan Peanutsia

Jääkiekon maailmanmestari Antti Pihlström suoritti reilu viikko sitten C-ajoluvan. Hänen ohjastajauransa avauksen yksityiskohdat ovat nyt selvillä.
Terhi Piispa-Helisten
Huippujääkiekkoilija Antti Pihlström pääsee avaamaan uransa raviohjastajana poikkeuksellisissa merkeissä. Hän istuu osaomistamansa suurien kisojen sankarittaren Peanutsin kärryille ensi tiistaina Mikkelin raveissa.

Antti Pihlström läpäisi C-ajolupakurssin Vermossa 24. huhtikuuta. Lisää Pihlströmin ravikuvioista voit lukea täältä.

 

Nyt Pihlströmin nimi on ensimmäistä kertaa lähtölistoilla ohjastajan ominaisuudessa. Jokereissa viime kaudella kiekkoillut liukas hyökkääjä ajaa tähtitamma Peanutsia ensi viikon tiistaina Mikkelissä.

 

Pihlströmin osaomistama Peanuts on yksi Suomen kärkiravureista. Anne Kankaan valmennettavan voittosumma on yli 292 000 euroa. 6-vuotiaan meriittilistalle on liitetty St. Legerin, 4-vuotiaiden tammojen Kasvattajakruunun ja Arvid Åvallin TammaDerbyn täysosumat. Derbyssä Peanuts oli kolmas.

 

Mikkelissä Peanutsia ja Pihlströmiä vastaan asettuvat toinen menestystamma Bosses Lady, nousuvireinen Staro Moschino ja salamannopea Lightningsky. Pääset Mikkelin lähtölistaan tästä.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

She Rains siitokseen - Anne Kankaan omat tammat hyvällä mallilla

Jääkiekon maailmanmestari Antti Pihlström ohjastajakurssilla: "Jännät paikat myös Peanutsin kanssa"

Peanutsilla uransa avaava kiekkosankari Pihlström: "Pitää koittaa seurata esimerkiksi Raitalaa"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video