Lämmin pinaatti-perunasalaatti
Pinaatti-perunasalaatti on kuin pyttipannu lihapullien kera tarjottuna.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Lämmin pinaatti-perunasalaatti
4 annosta
Ainekset
- 8–9 (400 g) keitettyä varhaisperunaa
- 2 kesäsipulia varsineen
- 2 valkosipulin kynttä
- 25 g voita
- 100 g tuoretta pinaattia
- 2 rkl sitruunamehua
- 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippurirouhetta
- 1 1/2 dl maustettua ruokakermaa (maku sitruuna & pippuri)
Lisäksi
- lihapullia tai valmiiksi marinoituja tofukuutioita
Valmistusohje
Lohko perunat. Viipaloi kuorittu sipuli varsineen. Hienonna valkosipuli. Kuumenna voi pannulla ja ruskista perunalohkot ja sipulit. Kiehauta pinaatti nopeasti suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja lisää perunoiden päälle. Lisää pannulle ruokakerma. Anna seoksen kiehahtaa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Tarjoa lämpimien lihapullien tai paistetun tofun kanssa.