Lämmin pinaatti-perunasalaatti

Pinaatti-perunasalaatti on kuin pyttipannu lihapullien kera tarjottuna.
Pinaatti-perunasalaatti on kuin pyttipannu lihapullien kera tarjottuna.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lämmin pinaatti-perunasalaatti

4 annosta

Ainekset

  • 8–9 (400 g) keitettyä varhaisperunaa
  • 2 kesäsipulia varsineen
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 25 g voita
  • 100 g tuoretta pinaattia
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippurirouhetta
  • 1 1/2 dl maustettua ruokakermaa (maku sitruuna & pippuri)

Lisäksi

  • lihapullia tai valmiiksi marinoituja tofukuutioita

Valmistusohje

Lohko perunat. Viipaloi kuorittu sipuli varsineen. Hienonna valkosipuli. Kuumenna voi pannulla ja ruskista perunalohkot ja sipulit. Kiehauta pinaatti nopeasti suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja lisää perunoiden päälle. Lisää pannulle ruokakerma. Anna seoksen kiehahtaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tarjoa lämpimien lihapullien tai paistetun tofun kanssa.