Henri Alén jakoi hyödyllisen pastavinkin ‒ tarkista tämä maininta pakkauksesta
Tietyllä tavalla valmistettu pasta toimii paremmin kastikkeen kanssa.Pastahyllyt notkuvat tunnetusti erillaisista pastoista, joita löytyy kymmenissä eri muodoissa. Eri pastat sopivat eri ruokiin paremmin, mutta yksi yhdistävä tekijä voi tehdä niistä herkullisemman.
Huippukokki Henri Alén jakoi Twitter-tilillään vinkit kuivapastan valintaan. Paketteja kannattaa pyöritellä ja etsiä niistä Trafilata al Bronzo, Al Bronzo tai Bronze -merkintää.
”Halvin tapa syödä hyvää pastaa on katsoa, että siinä on merkintä, missä sana Bronzo. Pronssiterällä tehdyssä pastassa on harhea pinta, johon se soosi tarttuu, eikä teflonmainen, kuten halvemmissa pastoissa”, Alén kirjoittaa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat




