Henri Alén jakoi hyödyllisen pastavinkin ‒ tarkista tämä maininta pakkauksesta
Tietyllä tavalla valmistettu pasta toimii paremmin kastikkeen kanssa.
Pastahyllyt notkuvat tunnetusti erillaisista pastoista, joita löytyy kymmenissä eri muodoissa. Eri pastat sopivat eri ruokiin paremmin, mutta yksi yhdistävä tekijä voi tehdä niistä herkullisemman.
Huippukokki Henri Alén jakoi Twitter-tilillään vinkit kuivapastan valintaan. Paketteja kannattaa pyöritellä ja etsiä niistä Trafilata al Bronzo, Al Bronzo tai Bronze -merkintää.
”Halvin tapa syödä hyvää pastaa on katsoa, että siinä on merkintä, missä sana Bronzo. Pronssiterällä tehdyssä pastassa on harhea pinta, johon se soosi tarttuu, eikä teflonmainen, kuten halvemmissa pastoissa”, Alén kirjoittaa.
Osaston luetuimmat
- Lidl toi kauppoihin valmiit yhden hengen jouluateriat – testasimme, miltä jouluruoka maistui
- Kolmen presidentin kokki muutti itärajan sukutilalle – ”Lupasin äidille ja presidentti Haloselle, että katson vuoden ajan, onko minusta täällä olijaksi”
- Laivojen jouluruokapöydät testissä – niukin ihastutti hinnallaan ja laadullaan
- Valmista herkullinen itsenäisyyspäivän menu: 4 ruokalajia
- Aarre | Uunissa paahdettu peuranfilee
- Ellen Svinhufvudin kakku
- Tässä ohje ihanaan imellettyyn perunalaatikkoon