Lihantuotannon edellytykset ovat Suomessa erinomaiset, sanoo Atrian uusi toimitusjohtaja Kai Gyllström – viennissä vastassa on kova hintakilpailu, johon on vastattava lisäarvotuotteilla
Antibioottivapaalla lihalla voisi olla Euroopassa markkinarako ja kilpailijamaiden voi olla vaikea kopioida sitä.
Tilaajalle
Osaston luetuimmat
- Suomalaiselta burgeriketjulta hieno ele tuottajille: Tarjoaa ilmaiset ruoat koko perheelle
- Kaksi helppoa tapaa säilöä suppilovahverot: Näin löydät sienet ja kokkaat niistä herkullista ruokaa
- S-ryhmä laskee hintojaan: 100 tuotetta muuttuu edullisemmaksi
- Nyt on aika tehdä ensi kesän perunalle penkit – haravoitujen lehtien hyötykäytöllä saat puhtaan valkeita perunoita
- Makeaa punajuurichutneyta kannattaa testata – maukas lisuke esimerkiksi lihalle tai juustolle
- Kokkaa juureksista: Neljä erityisen maukasta reseptiä
- Suositussa dippikastikkeessa ruokamyrkytysvaara – tarkista paketin päiväys