Huippukokki visioi, miten maaseutu elvytetään: ”Jos minulla olisi maatila, kasvattaisin siellä voikukanjuurta ja takiaisenjuurta”
Villiyrttien ja erikoiskasvien viljelyyn, luomutuotantoon, innovointiin ja brändäämiseen panostaminen voisivat pelastaa suomalaisen maaseudun kuolemalta, Ossi Paloneva visioi.
Tilaajalle

Ossi Paloneva poimii kurtturuusun terälehtiä Helsingin Mustikkamaalla. Kuva: Maija Partanen
Lue lisää
Osaston luetuimmat
- Söin täällä: Kokin tekemä munakas kohottaa mielen Lappi-henkisellä aamiaisella20.5.
- Suomen ylioppilaskuntien liitto tarjoaa jatkossa vain kasvipohjaista ruokaa ‒ saman päätöksen tekivät Lapin yliopisto-opiskelijat20.5.
- Muikuista syntyy maukas alkupala tomaatin ja valkosipulin voimin 19.5.
- Kaalilaatikko23.2.2018
- Ravintola Niinipuu tarjoaa juhlaherkkuja savolaisittain ‒ tässä emännän vinkit juhlien järjestämiseen: ”Vähäkin vihreä koristaa kummasti”19.5.
- Suomalainen kaurameijeri tähyää maailmalle – ”Kotimainen kaurateollisuus voi vielä kasvaa”19.5. Tilaajalle
- Mummon lihapullat10.3.2017