Piparjuuri-haukipihvit
Pannulla paistettaessa kalapihveihin ja -pulliin syntyy herkullinen, rapea paistopinta.
Pannulla paistettaessa kalapihveihin ja -pulliin syntyy herkullinen, rapea paistopinta. Kuva: Jaana KankaanpääPiparjuuri-haukipihvit
15 kpl
Ainekset
- 2 (500 g) nahatonta haukifileetä
- 1 rasia (100 g) piparjuurituorejuustoa
- 1 dl maitoa
- 3 vaaleaa paahtoleipäviipaletta tai 3/4 dl korppujauhoja
- 1 dl ruohosipulisilppua
- 2 munaa
- 1/2 tl suolaa
- pieni ripaus valkopippuria
- (korppujauhoja)
Paistamiseen
- juoksevaa rasvaseosta tai voita
Valmistusohje
Jauha kylmät kalafileet hyvin hienoiksi tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa.
Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi massaksi. Anna seoksen turvota hetki.
Muotoile taikinasta pihvejä. Jos haluat, kierittele pihvit korppujauhossa. Paista pannulla kypsiksi molemmilta puolilta. Tarjoa perunoiden ja nokkos- tai limettikastikkeen kera.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

