Tämä etelän hedelmä muuttaa raparperimannapuuron pehmeän makeaksi herkuksi
Raparperi on mainiota ainesta mannasuurimopuuroon. Kuivattu taateli tuo makeutta ja taittaa raparperin happoa. Lopuksi puuroa vatkataan hiukan. Tarkoitus ei ole saada aikaan vispipuuron kuohkeutta, vaan kevyt vatkaus riittää. Puuro nautitaan kylmän maidon kanssa.

Osaston luetuimmat
- Tämä ravinteikas kala oli ennen suomalaisten arkiruokaa, mutta nykyään sitä purkitetaan Suomessa enää yhdessä paikassa24.6. Tilaajalle
- Sarin kotikahvilassa kelpaa pysähtyä piirakalla ‒ pohdintaa aiheutti, voiko I love Kuhmoinen -läpyskän syödä13:00
- Makkarakupit3.6.2016
- Loistava juhannusaterian alkupala, jonka voit tehdä etukäteen: kylmä kasvissosekeitto ja siikaleivät22.6.
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Muurinpohjaletut18.6.2019
- Raparperikiisseli8.6.2018