Tämä etelän hedelmä muuttaa raparperimannapuuron pehmeän makeaksi herkuksi
Raparperi on mainiota ainesta mannasuurimopuuroon. Kuivattu taateli tuo makeutta ja taittaa raparperin happoa. Lopuksi puuroa vatkataan hiukan. Tarkoitus ei ole saada aikaan vispipuuron kuohkeutta, vaan kevyt vatkaus riittää. Puuro nautitaan kylmän maidon kanssa.
Osaston luetuimmat
- Lidl toi kauppoihin valmiit yhden hengen jouluateriat – testasimme, miltä jouluruoka maistui
- Valmista herkullinen itsenäisyyspäivän menu: 4 ruokalajia
- Hellan kulmalla: Työvoitto maa-artisokista
- Paraisten piparkakut
- Aarre | Juhlava hirvicarpaccio saa herkullisen lisukkeen pihlajanmarja-omenahyytelöstä
- Tässä ohje ihanaan imellettyyn perunalaatikkoon
- Kuuluuko lanttulaatikko tai joulukinkku pikkujoulupöytään? Konkariyrittäjä: ”Nyt 99 prosenttia asiakkaista ei missään nimessä halua jouluruokaa”