Mustikkajäätelöpuikot
Mustikkaiset jäätelöpuikot maistuvat niin lapsille kuin aikuisille.

Kotitekoiset jäätelöpuikot valmistetaan kookoskermasta, mausteena voi käyttää vaniljaa tai kardemummaa. Kuva: Vesa-Matti Väärä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
(noin 8 puikkoa)
2 dl kookoskermaa
1,5 dl mustikoita
0,5 dl sokeria
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
0,5 tl vaniljasokeria tai vaniljajauhetta
Vaahdota kookoskerma sähkövatkaimella. Lisää tuoreet tai sulatetut mustikat muutamassa erässä siten, että murskaat osan marjoista seokseen ja jätät osan marjoista kokonaisiksi. Mausta sokerilla ja vaniljalla.
Kaada seos puikkomaisiin jäätelömuotteihin ja pakasta yön yli.
Vinkki! Voit halutessasi käyttää mausteena myös kardemummaa.
Lue lisää
Osaston luetuimmat
- Miljoona kiloa kolasiirappia jysäytti kolajuomat suomalaisten tietoisuuteen – nykyään suomalaiset suosivat sokerittomia virvoitusjuomia22.5.
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Grillaatko säällä kuin säällä? Nämä kaksi lihavalmistetta nousevat muiden yli kesän grillaustrendissä23.5.
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Pannupulla tyydyttää vähän suuremmankin seurueen makeannälän20.5.
- WWF päivitti kuluttajille suunnattua Kalaopastaan: MSC-sertifikaatti ei enää takaa kestävää pyyntiä 24.5.
- Nokkoskeitto on kevään villiruokaa parhaimmillaan20.5.