Mustikkajäätelöpuikot
Mustikkaiset jäätelöpuikot maistuvat niin lapsille kuin aikuisille.

Kotitekoiset jäätelöpuikot valmistetaan kookoskermasta, mausteena voi käyttää vaniljaa tai kardemummaa. Kuva: Vesa-Matti Väärä
(noin 8 puikkoa)
2 dl kookoskermaa
1,5 dl mustikoita
0,5 dl sokeria
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
0,5 tl vaniljasokeria tai vaniljajauhetta
Vaahdota kookoskerma sähkövatkaimella. Lisää tuoreet tai sulatetut mustikat muutamassa erässä siten, että murskaat osan marjoista seokseen ja jätät osan marjoista kokonaisiksi. Mausta sokerilla ja vaniljalla.
Kaada seos puikkomaisiin jäätelömuotteihin ja pakasta yön yli.
Vinkki! Voit halutessasi käyttää mausteena myös kardemummaa.
Osaston luetuimmat
- Lidliltä raju alekampanja: Viiden euron alekuponki ostoksiin lähes koko joulukuulle
- Tässä on vuoden punaviini – ”Enemmän kuin hintansa arvoinen” Bordeaux’n huippuviini sopii hyvin myös jouluruoalle
- Tiedätkö, missä avattiin Suomen ensimmäinen pizzeria? Kebab tuli kaveriksi vasta myöhemmin
- Aarre | Mureat peurakääryleet ja juuresmuusi ovat mainio pari loppusyksyn juhlapöytään
- Kuohkea pannukakku vie lapsuuteen: Näin valmistat mummolan parasta pannaria
- Parsakaalisosekeitto
- Söin täällä: Sisustukseltaan hurmaava tamperelaisravintola kompastuu mauttomaan annokseen