Sillisalsa
Anna kermaisen sillisalsan tekeytyä kylmässä tunnin verran ennen tarjoilua. Tarjoile salsa lohkoperunoiden tai ranskisten kanssa vaikka piknikeväänä.
Sillisalsa
Ainekset
- 1 (80 g) matjessillifilee
- 1 iso happoinen omena
- 2 kevätsipulin vartta
- 1 prk (200 g) kevyttä ranskankermaa
Valmistusohje
Huuhtele silli kylmällä vedellä. Kuivaa talouspaperilla. Leikkaa silli pienen pieniksi kuutioiksi. Kuutioi kuorittu omena. Hienonna huuhdellut kevätsipulin varret. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään. Anna tekeytyä kylmässä tunnin verran ennen tarjoilua.
Osaston luetuimmat
- Monet poimivat marja-aronian aivan väärään aikaan, marjanviljelijä arvioi – "Sama kuin menisi syömään vihreitä mustikoita"
- Kantarellien säilöntä kannattaa tehdä näin: 2 helppoa ja varmaa tapaa
- Kaksi helppoa tapaa säilöä suppilovahverot: Näin löydät sienet ja kookkaat nistä herkullista ruokaa
- Mummolan omenapiirakka
- Nyt etsitään Suomen parasta ruokamatkailutuotetta – nämä 15 pääsivät finaaliin
- Nyt on aika tehdä ensi kesän perunalle penkit – haravoitujen lehtien hyötykäytöllä saat puhtaan valkeita perunoita
- Makaronin saatavuus paranee entisestään Suomessa: Raision uusi pastalinja käynnistyi