Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Sillisalsa

Anna kermaisen sillisalsan tekeytyä kylmässä tunnin verran ennen tarjoilua. Tarjoile salsa lohkoperunoiden tai ranskisten kanssa vaikka piknikeväänä.
Tarjoa sillisalsa lohkoperunoiden kanssa.
Tarjoa sillisalsa lohkoperunoiden kanssa. Kuva: Jaana Kankaanpää

Sillisalsa

Ainekset

  • 1 (80 g) matjessillifilee
  • 1 iso happoinen omena
  • 2 kevätsipulin vartta
  • 1 prk (200 g) kevyttä ranskankermaa

Valmistusohje

Huuhtele silli kylmällä vedellä. Kuivaa talouspaperilla. Leikkaa silli pienen pieniksi kuutioiksi. Kuutioi kuorittu omena. Hienonna huuhdellut kevätsipulin varret. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään. Anna tekeytyä kylmässä tunnin verran ennen tarjoilua.