Gluteenittomat suklaa-mantelivohvelit
Gluteenittomat suklaavohvelit syntyvät mantelijauhoista. Viimeistele herkku jäätelöllä, banaaniviipaleilla, suolapähkinärouheella ja kinuskikastikkeella.
Gluteenittomat suklaavohvelit syntyvät mantelijauhoista. Viimeistele herkku jäätelöllä, banaaniviipaleilla, suolapähkinärouheella ja kinuskikastikkeella. Kuva: Jaana KankaanpääGluteenittomat suklaa-mantelivohvelit
noin 8 kpl
Ainekset
- 4 munaa
- 3 dl kuohukermaa
- 2 dl mantelijauhetta
- 2 rkl sokeria
- 1 ½ rkl kaakaojauhetta
- 1 rkl psylliumia
- 2 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
Valmistusohje
Riko munat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Lisää kerma.
Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet keskenään ja siivilöi seos muna-kermaseokseen. Sekoita taikina tasaiseksi ja anna turvota vartin verran.
Paista vohvelit vohveliraudalla kullanruskeiksi ja rapeiksi. Tarjoa lisänä makeita päällystevaihtoja makusi mukaan.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

