Juurespannarit
Jatka pannuakkutaikinaa juuresraasteella. Tuore rakuuna ja raejuusto täydentävät raasteella mehevöitetyn pannarin.Juurespannarit
noin 12 kpl
Ainekset
- 2 dl porkkanaraastetta
- 2 dl nauris- tai lantturaastetta
- 2 dl täysmaitoa
- 3 munaa
- 1 tl suolaa
- 1 valkosipulinkynsi
- 1/4 tl mustapippuria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1/2 tl soodaa
- Paistamiseen
- voita
- Pinnalle
- 2 oksaa tuoretta rakuunaa
- 1 prk raejuustoa
Valmistusohje
Sekoita juuresraasteiden joukkoon maito ja munat. Mausta seos murskatulla valkosipulilla, pippurilla ja suolalla. Lisää keskenään sekoitetut aineet siivilän läpi.
Sekoita taikina huolellisesti. Anna turvota noin 15 minuuttia. Paista pannukakkuja runsaassa voissa molemmilta puolin.
Tarjoa hienonnetun rakuunan ja raejuuston kanssa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

