Hesburgerilta hampurilaisiin pihvi kotimaisesta härkäpavusta, kaurasta ja porkkanasta
Ravintolaketju kertoo kasvattavansa kotimaisten raaka-aineiden osuutta valikoimassaan.Hesburger tarttuu kasvisproteiini- ja härkäpaputrendiin ja tuo valikoimaansa Kaurahärkäpapuhampurilaisen, jossa pihvin pääraaka-aineet kaura, härkäpapu ja porkkana ovat kaikki suomalaista alkuperää. Pihvin valmistaja on Fazer Food Oy ja valmistusmaa Viro.
"Olemme saaneet paljon positiivista palautetta valikoimastamme ja asiakkaamme toivovat meiltä erilaisia kasvisruokavaihtoehtoja", Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti kertoo.
Hampurilaisessa on härkäpapu-kaura-porkkana-kasvispihvin lisäksi tomaattia, jäävuorisalaattia, maustekurkkua ja sipulia sekä Hesburgerin paprika- ja kurkkumajoneesia.
Hesburgerin kasvisruokatuotevalikoimaan kuuluvat kaurahärkäpapuhampurilaisen lisäksi soija- ja kasvistortilla, sipulirenkaat ja soijatikut.
Hesburgerin tuotevalikoimaan tulee samalla muita uudistuksia. Jättipekonihampurilainen nousee vakiovalikoimaan ja siihen käytetään suomalaista jääsalaattia, suomalaista pekonia sekä suomalaista naudanlihaa. Kaikki Hesburgerin käyttämä pekoni on nyt suomalaista.
Muissa hampurilaisissaan Hesburger käyttää myös tanskalaista naudanlihaa. Kana tulee Suomesta ja Virosta.
"Samalla uusimme myös Ruisfilehampurilaisen reseptin", kertoo Vuoti.
"Ruisfilehampurilaisen raaka-aineet kotimaistuvat entisestään; Reissumies-täysjyväruisleivän väliin tulee suomalaisen porsaan ulkofilepihvin lisäksi suomalainen jääsalaatti ja sekä paprika- ja sinappimajoneesit, jotka ovat omaa tuotantoamme."
Lue lisää:
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

