Itämainen kiinankaalisalaatti
Kiinankaalista, porkkanasta ja paprikasta tehdyn raastesalaatin kastikkeessa on vaikutteita idästä.

Raastesalaatti on saanut vaikutteita idästä. Tarjoa se vaikka munakkaan seurana. Kuva: Jaana Kankaanpää
Itämainen kiinankaalisalaatti
Ainekset
- 1 pieni porkkana
- 100 g kiinankaalia
- ½ paprika
Kastike
- 1 rkl omenaviinietikkaa
- 1 rkl sokeria
- 1 rkl soijakastiketta
- 2 rkl öljyä
Päälle
- paahdettuja seesaminsiemeniä
- paahdettuja mantelilastuja
Valmistusohje
Pese kaikki vihannekset ja kuori porkkana. Suikaloi kiinankaali ja paprika mahdollisimman ohuiksi ja raasta porkkana karkealla terällä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Kuumenna viinietikka, sokeri ja soijakastike, kunnes sokeri sulaa. Jäähdytä ja lisää öljy. Pirskottele kastiketta salaattiin juuri ennen tarjoilua.
Osaston luetuimmat
- Kaksi helppoa tapaa säilöä suppilovahverot: Näin löydät sienet ja kokkaat niistä herkullista ruokaa
- Kermajuustosta katosi vaivihkaa 100 grammaa: Erityisesti näissä tuotteissa piilokallistuminen näkyy
- Suomalainen luomusinihomejuusto palkittiin kilpailun parhaana – raati kuvaili herkkua aromikkaaksi ja juuri sopivan murenevaksi
- Suomalaiselta burgeriketjulta hieno ele tuottajille: Tarjoaa ilmaiset ruoat koko perheelle
- Suppilovahverokeitto
- Suppilovahveron voi sekoittaa myrkylliseen rustonupikkaan, mutta näin erotat ne toisistaan
- Nyt on aika tehdä ensi kesän perunalle penkit – haravoitujen lehtien hyötykäytöllä saat puhtaan valkeita perunoita