Itämainen kiinankaalisalaatti
Kiinankaalista, porkkanasta ja paprikasta tehdyn raastesalaatin kastikkeessa on vaikutteita idästä.
Raastesalaatti on saanut vaikutteita idästä. Tarjoa se vaikka munakkaan seurana. Kuva: Jaana KankaanpääItämainen kiinankaalisalaatti
Ainekset
- 1 pieni porkkana
- 100 g kiinankaalia
- ½ paprika
Kastike
- 1 rkl omenaviinietikkaa
- 1 rkl sokeria
- 1 rkl soijakastiketta
- 2 rkl öljyä
Päälle
- paahdettuja seesaminsiemeniä
- paahdettuja mantelilastuja
Valmistusohje
Pese kaikki vihannekset ja kuori porkkana. Suikaloi kiinankaali ja paprika mahdollisimman ohuiksi ja raasta porkkana karkealla terällä.
Kuumenna viinietikka, sokeri ja soijakastike, kunnes sokeri sulaa. Jäähdytä ja lisää öljy. Pirskottele kastiketta salaattiin juuri ennen tarjoilua.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

