Rouskusalaatti
Rouskut ovat maukkaita myös miedosti maustettuina.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
200 g ryöpättyjä karva-, kangas- tai haaparouskuja
1 kevätsipuli
2 rkl kapriksia
0,5 tl suolaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
0,5 tl mustapippuria
4 rkl hyvää oliiviöljyä
Puhdista rouskut sieniharjalla ja ryöppää ne keittämällä runsaassa vedessä 10 minuuttia.
Pilko ryöpätyt rouskut pieniksi paloiksi. Silppua kevätsipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista lopuksi suolan määrä. Tarjoa lisukkeena tai alkupalana tuoreen leivän kanssa.
Osaston luetuimmat
- Söin täällä: Reipas palvelu yllätti iloisesti hämyisessä navettaravintolassa14.8.
- Näin yhdistät makkarapannun ja palkokasvien herkullisen syyssadon14.8.
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Kalasalaatti ja yrttiöljy sopivat lyömättömästi yhteen12.8.
- Maukkaasta papusalaatista saa tuunattua omanlaisensa erilaisilla proteiineilla12.8.
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Mummon lihapullat10.3.2017