Onko raha tiukassa? Kokeile Lottaruokaviikon pula-ajan reseptejä
Kansallisen Lottaruokaviikolla kokataan esimerkiksi perunakeittoa ja tillilihaa ja vähennetään ruokahävikkiä.

Muonitus oli lottien toiminnan ydintä, ja lotat olivat tarkan markan mestareita. Kuva: Lottamuseon kokoelma
Lue lisää
Osaston luetuimmat
- Miljoona kiloa kolasiirappia jysäytti kolajuomat suomalaisten tietoisuuteen – nykyään suomalaiset suosivat sokerittomia virvoitusjuomia22.5.
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Grillaatko säällä kuin säällä? Nämä kaksi lihavalmistetta nousevat muiden yli kesän grillaustrendissä23.5.
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Pannupulla tyydyttää vähän suuremmankin seurueen makeannälän20.5.
- WWF päivitti kuluttajille suunnattua Kalaopastaan: MSC-sertifikaatti ei enää takaa kestävää pyyntiä 24.5.
- Nokkoskeitto on kevään villiruokaa parhaimmillaan20.5.