Punajuuri-kurkkukastike

Kermaviiliin tehty punajuuri-kurkkukastike valmistuu helposti valmiista säilykkeistä ja maistuu niin kalan kuin lihankin kumppanina.
Tee punajuuri-kurkkukastike valmiiksi kuutioiduista punajuurista ja etikkakurkuista tai paloittele ainekset itse. Kastike maistuu esimerkiksi karitsakieppien seurana.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Punajuuri-kurkkukastike

4–6 annosta

Ainekset

  • 1 prk (2 dl) kermaviiliä
  • 1 dl etikkapunajuuria kuutioituna
  • 1 dl etikkakurkkua kuutioituna
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • ½ tl suolaa
  • ¼ tl mustapippuria rouhittuna

Valmistus

Kumoa kermaviili kulhoon. Sekoita joukkoon kuutioidut punajuuret ja etikkakurkut sekä hienonnettu valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.