Punajuuri-kurkkukastike
Kermaviiliin tehty punajuuri-kurkkukastike valmistuu helposti valmiista säilykkeistä ja maistuu niin kalan kuin lihankin kumppanina.
Tee punajuuri-kurkkukastike valmiiksi kuutioiduista punajuurista ja etikkakurkuista tai paloittele ainekset itse. Kastike maistuu esimerkiksi karitsakieppien seurana. Kuva: Sanne KatainenPunajuuri-kurkkukastike
4–6 annosta
Ainekset
- 1 prk (2 dl) kermaviiliä
- 1 dl etikkapunajuuria kuutioituna
- 1 dl etikkakurkkua kuutioituna
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
- ½ tl suolaa
- ¼ tl mustapippuria rouhittuna
Valmistus
Kumoa kermaviili kulhoon. Sekoita joukkoon kuutioidut punajuuret ja etikkakurkut sekä hienonnettu valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
