Tulinen tomaattikeitto ja salsa ovat herkullisen polttava yhdistelmä
Erilaiset tomaattikeitot kylmänä ja lämpimänä ovat kesäruokaa parhaimmillaan. Keittoon voi käyttää valmista tomaattisäilykettä tai pehmeitä, ylikypsiä tomaatteja. Kuivuneet leivänpalat sakeuttavat turvotessaan keittoa. Keiton kanssa nautitaan kasviksista pilkottua kesän makuista salsaa.

Osaston luetuimmat
- Ostitko näitä välipalapatukoita? Älä tarjoa lapselle, vaan palauta kauppaan
- Löytyykö kotoasi EU:n ulkopuolelta tuotua hunajaa? Se saattaa olla väärennettyä – lähes puolet EU-alueelle tuodusta hunajasta määräysten vastaista
- Unelmainen torttu
- Nyt on paras aika valmistaa kuivalihaa itse – keittiömestari jakaa vinkit onnistumiseen
- Oletko jo maistanut mocheja? Pakastealtaan herkusta ennustetaan kesän hittituotetta
- MT testasi retkiruoat: Yksi annos nousi yli muiden kotiruokamaisuudellaan — Pahimmillaan maku on pliisu ja raaka-aineiden alkuperä jää hämärän peittoon
- Purkkisalaatti on arjen pelastaja ‒ säilyy jopa viikon